logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret

Upravo upisujemo novu grupu našeg Body & Emotions programa sa šipkom – petkom u 19 sati. Treninzi počinju prvi tjedan u travnju odmah nakon Uskrsa.

 

Kad si zadnji put uzela životu dva sata i poklonila ih sebi? I to baš trenutke u kojima ne misliš na ništa, obaveze nestaju iz uma i  spuštaš se niže, ispod vrata, u svoje tijelo?

 

Pozivamo te da to napokon učiniš. Upiši naš program plesa na šipci i upoznat ćeš sebe i svoje tijelo na jedan potpuno drugačiji način.

Dva sata treninga vježbat ćeš plešući u polumraku dvorane uz glasnu muziku i nježan ali siguran glas instruktorice koja te vodi. Kombinacijom vježbi iz yoge, baleta i senzualnog kruženja tijelom oslobodit ćeš se srama i nelagode i tvoje će se tijelo naučiti kretati onako kako oduvijek želi – spontano, prirodno i senzualno.

 

Embodiment je riječ koju često čujemo u zadnje vrijeme. No što to zapravo znači? To znači biti povezana s tijelom i emocijama, živjeti u svom tijelu svjesno i slobodno. To znači da ćeš osjetiti svaku nelagodu, ali i svaku ugodu svog tijela kao jasnu poruku o svojem emotivnom stanju. Na jedan drugačiji, ženstveni i senzualan način brinut ćeš o svom mentalnom zdravlju.

Treninzi traju puna dva sata. Započinju laganim vježbama istezanja kroz kruženje glavom i gornjim dijelom tijela. Pokrenut ćeš zatim i svoje noge i otpuštati ustajalu energiju svojih kukova i zdjelice. Nakon toga vrijeme je za elemente na šipci koji se također uče kroz ples i osjećaj i dobru zabavu. Tempo učenja je polagan jer šipka je samo jedan od rekvizita koji nam pomaže u osvještavanju dimenzija tijela.
I za kraj naučit ćemo te malu koreografiju koja će ti nekoliko mjeseci biti poligon za vježbanje slobode tijela i pokreta i vodstvo u svijet meditacije plesom.

 

Pozivamo te da nam se pridružiš, da riskiraš sram i nelagodu mjesec dana i otkriješ je li ovaj pokret nešto što ti treba!

Osobni rast i razvoj uz muziku i ples prati i dobra zabava na svakom treningu, kao i prije i poslije njega. Ti određuješ hoće li ovo biti dobra zabava i oslobađanje tijela ili ćeš ići skroz do putovanja svog života i ostati s nama godinama kao i mnoge druge žene.

 

Pročitaj OVDJE što kažu ????