logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret

 

Uz meditaciju, ples i laganu koreografiju svaka žena može doći do
svoje senzualnosti, ženstvenosti i seksepila i otkriti jedan novi svijet u sebi

 

Pozivamo vas da pratite naše online plesne treninge i barem na pola sata iskopčate um, spustite se u tijelo i uživate u svojoj ženskoj energiji jer nema boljeg vremena za to nego upravo sada! Nema boljeg vremena da stavimo muziku u uši, prepustimo se pokretu i pustimo emocije da budu točno takve kakve jesu. Mir dolazi u brojnim oblicima i može postojati zajedno s nemirom. Nemir u srcu, mir u tijelu. Nemir u tijelu, a mir u duši.

Pronađi kutak u svojoj sobi, možda kad svi zaspu, pusti si neki od naših treninga u slušalice i pokreni tijelo. Uspori. Prodiši. Osjeti sebe. Na kraju svakog workouta možeš pronaći i koreografiju sazdanu od vježbi iz tog workouta.

Prođi ju nekoliko puta i kad imaš osjećaj da je otprilike znaš, odvali neku pjesmu koju obožavaš i zapleši. Pusti da tijelo klizi i da bude sporije od muzike koja svira. Da osjetiš svaki pokret, svaki pomak, svaki udah. Pokušaj to raditi nekoliko dana na isti video – isti workout. I promatraj što se događa.

Pretplati se na naš youtube kanal i svakog tjedna primi dva nova workouta: utorkom ChairDance, a petkom Feminine Flow. Treninzi su zasad dostupni svim ženama besplatno 🙂

U opisima videa pronaći ćeš i prijedlog muzike za online plesni trening. Uživajte!