logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret

Hammock Dance Flow radionica je zamišljena kao uvod u zračni ples te je namijenjena početnicima bez prethodnog iskustva. Kroz seriju početnih elemenata polaznice će se upoznati s rekvizitom, isprobati figure na hammocku te ih na kraju povezati u plesnu točku.

 

Radionica se sastoji od četiri dijela:

  1. zagrijavanja i vježbi snage
  2. izvođenja elemenata na hammocku (ljuljački)
  3. mini-koreografije
  4. istezanja

 

Preporučuje se na radionici nositi usku odjeću pokrivenoga trbuha i leđa te s dugim nogavicama. Trenira se bos ili u čarapama.

 

Pogledajte kako to izgleda Ovdje.

 

O trenerici

Ana Perišić izvođačica je i trenerica u udruzi Traumatic Arts. U sedam godina djelovanja unutar udruge sudjelovala je kao izvođač na raznovrsnim događanjima u Hrvatskoj i susjednim zemljama, a rekviziti s kojima voli nastupati su ring, svila, mjesec, hammock i mreža. Osim toga bavi se akro jogom, jogom i vertikalnim plesom, a u udruzi vodi aerial mix satove za odrasle, u kojima je fokus najviše na fluidnosti i mekoći pokreta u zraku. Velika je ljubiteljica plesa i glazbe, a zračni ples joj je velika ljubav i inspiracija i stalan izvor novih kreativnih ideja.

 

O udruzi

Traumatic Arts je udruga iz Zagreba koja se bavi promocijom i edukacijom cirkuskih vještina, te izvedbom akrobatsko-plesnih performansa. Udruga djeluje od 2012. godine te trenutno okuplja dvadesetak performera i stotinjak redovnih članova. Najzastupljenije vještine koje promičemo su  ples na tkanini (svili), zračnom kolutu (ringu), mjesecu, mreži, hammocku, akrobalans, ples s hula hoopom te žongliranje poiem i brojnim vatrenim rekvizitima te odnedavno i vertikalni ples. U osam godina postojanja Udruga je ostvarila niz suradnji i samostalnih projekata, radionica i predstava, a članovi Udruge sudjelovali su kao izvođači na brojnim događanjima.

 

Termin: 28.03. subota u 16:30 sati i 18.04. subota u 16:30 sati

Trajanje: 2,5 sata

Cijena: 250 kuna po radionici (200 kuna za Angelsice)

– ukoliko odmah uplatite obje radionice ostvarujete dodatni popust od 50 kuna

Za koga: početnici bez prethodnog iskustva

Prijave: maja.z@angels.com.hr