logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret

ChairDance je odlična plesna rekreacija koja kao rekvizit koristi stolicu. Kroz kratke sekvence
koreografija, ova radionica oslobodit će vaš skriveni plesni talent, čak i ako mislite da ga nemate.
Plešući na različite tipove muzike i istražujući vlastiti pokret upoznat ćete slobodan, strastven i
ženstven pokret i razbuditi svoj seksipil, senzualnost i žensku divljinu.

 

Radionica je namijenjena svim ženama starijim od 18 godina i u njoj će svoje mjesto naći baš svaka od nas. Opuštena atmosfera, prigušeno svijetlo i ples bez ogledala. Upravo takav pristup omogućiti će vam da se prepustite pokretu i pronađete vlastiti plesni izričaj.

Nakon nekoliko radionica osjetit ćete slobodu u tijelu i emocije seksualnosti i slobode te ćete već i same moći plesati slobodno, bez koreografije. Svaka je radionica priča za sebe, odabrane teme i koreografije i to pod vodstvom instruktorice i kreatorice programa – Saše Filipović.

Uz meditaciju, ples i laganu koreografiju svaka žena može doći do svoje senzualnosti, ženstvenosti i seksipila i otkriti jedan novi svijet u sebi. Koreografija je prilagođena i početnicama i naprednima, muzika glasna i motivirajuća, a zabava garantirana.

Saša je copirajterica u slobodno vrijeme a svoju strast je prije nekoliko godina pronašla u plesu. Ima osobnost koja može pokrenuti brda i planine, i uvjerit će vas da možete i znate svaki pokret čak i ako ste uvijek mislile da ne znate plesati.

Termin: 19.02. subota u 19:30 sati
Trajanje: 2 sata
Cijena: 200 kuna (150 kuna za Angelsice)
Za koga: Za sve žene neovisno o plesnom iskustvu.

Prijava: maja.z@angels.com.hr

Radionica se sastoji od zagrijavanja, učenja pokreta, svladavanja koreografije, meditativnog plesanja, te istezanja i opuštanja na kraju.