logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret

Oprost je dar koji poklanjamo sebi samima. Ovozemaljske “mi” teško to možemo prihvatiti. Suočiti se s riječima i/ili djelima određene osobe ili sebe same, izdići se iznad boli, bijesa, tuge – koktela emocija koje nas obuzmu, paraliziraju, obeshrabre.. . Kada gledamo iz pozicije naše duše, oprost uistinu postaje dar jer tada darujemo sebe mirom, a ima li išta ljepše od nastavka putovanja u spokoju i čista srca?

 

Kako se u tebi manifestira povreda od strane druge osobe? Obavije li te tuga i nemoć ili osjetiš nalet bijesa i potrebu da mu dahneš život kroz bujicu zatrovanih uvreda? Poželiš li vratiti istom mjerom? Jesi li uplašena djevojčica ili se pretvaraš u osvetoljubivu ratnicu? Gdje osjećaš te emocije u tijelu i kako se manifestiraju? Oprostiš li uistinu i kreneš dalje ili zamjeraš dovijeka? Ili si možda ti ta kojoj treba oprostiti? Što si se osuđivala, kažnjavala, nedovoljno si davala…? Sve su to pitanja na koja ćemo pokušati odgovoriti na radionici. Svaka za sebe, na svoj način, podržana od strane čitave grupe i energije punog mjeseca. Naš prijatelj mjesec utječe na nas htjele mi to ili ne, a mi same biramo hoćemo li prihvatiti pruženu ruku pomoći koju nudi. Na ovoj radionici pomoći će nam da otpustimo zamjeranje, tugu, ljutnju i sve ono što nosimo duboko unutra, a više mu tamo nije mjesto. Želimo biti slobodne i neopterećene, a teret ostaviti gdje mu je i mjesto – u prošlosti.

Razmisli o osobi i situaciji koje želiš ostaviti iza sebe, to je sva potrebna priprema. Ili ako opraštaš sebi samoj, prisjeti se malo situacija kada nisi bila tu za sebe. Čekamo te u našem toplom studiu na predivnom druženje s divnim ženama, uz grickalice i čašu vina.

Mjesto održavanja: Medarska 69 (Oranice), 1. kat
Termin: petak 18.02. u 19 sati
Cijena: 100 kuna
Prijava: maja.z@angels.com.hr