logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret

Prvi upisi u ovoj sezoni su završili i naš su studio ovog tjedna preplavile žene koje po prvi put kreću u avanturu plesa oko šipke.

Neke su tek zakoračile u dvadesete, neke su debelo u tridesetima, a neke prešle četrdesetu ili pedesetu. I sve su zajedno zavrtile svoj prvi element na šipci, prošetale na onaj poseban, polagani način i pokrenule kukove i zdjelicu kao nikad do sad.

Na prvom satu, kad sjednemo u krug, dijelimo svoje razloge zašto smo se našle u Angels dvorani i tu uvijek bude raznih motivacija. Neke su došle pobijediti sram, neke su samo željne plesa. Neke teže nalaženju vremena za sebe, osobito mame, a neke žele upoznati svoje tijelo, osloboditi se ili osjetiti ženstvenost.

Čest je razlog osjećaj da nedovoljno uživaju u sebi, u životu u sočnosti svog tijela. Da žele ponovno probuditi onu iskru u sebi, ono “nešto” što ih čini posebnima, onaj žar ili strast. Žele osjećaj nedostajanja zamijeniti osjećajem punoće.

I to će i učiniti. Zajedno s nama. Instruktorice će im pomoći da polagano pokrenu svoje tijelo kroz nježne, a nakon nekog vremena i žešće kružne pokrete. Postići će fluidnost u tijelu, mislima i emocijama i otkriti dijelove sebe za koje su mislile da su umrtvljeni ili da ne postoje.

Joj ja to nemam u sebi, koliko smo samo puta to čule na probnim ili prvim satovima, od stotina i stotina žena. A već nakon nekoliko tjedana ili mjeseci, gledale smo kako se baš to u njima očituje i pokazuje kroz ples i pokret.

Dobro nam došle, žene drage, radujemo se druženju s vama kroz ovu posebnu, žensku, holističku praksu tjelesnosti i emocija. Radujemo se gledati vas i podržati u buđenju zaspalih aspekata vašeg duha kroz tijelo i slušati kako promjena u dvorani utječe na sve vaše promjene van nje.

Tu smo za vas.