logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret

U našem studiu možeš istražiti sve brojne mogućnosti svog tijela, emocionalnog bića i duhovne i tjelesne prakse. Do kraja godine uživaj u radionicama rituala mladog mjeseca, zapleši na stolici ili se odvaži na radionici stojeva.

Jesen je vrijeme za nove odluke, nekima od nas to je poput nove godine. Želimo neke nove izazove, usklađuju se rasporedi s djecom, mame traže aktivnosti kojima će ispuniti sebe. Angels Body and Emotions osim svog klasičnog programa na šipci nudi i brojne druge aktivnosti. Neke od njih su zanimljive radionice koje vode naše članice i suradnice studia.

Prva slijedeća u nizu je radionica rituala Mladog mjeseca pod nazivom Boginja u tebi. Rituali su nešto prekrasno i toplo što poklanjaš sebi i tako bivaš prisutnija u svom životu i bliža svojoj podsvijesti koja te može voditi i pravim putem ako joj dopustiš. Radionicu vodi Iva, predivno žensko biće koje tako lako žene uvodi u magiju, dubinu emocije i slobodu zamišljanja najljepšeg života.

Ubrzo nakon toga slijedi plesna radionica na stolici. Mnogim ženama ovaj je pokret lakši od plesa na šipci, koreografija i pokreti se uče brzo i lako i nevjerojatno lagano se otkriva onaj plesni identitet koji ima svaka žena. Uvijek je zabavno i izazovno uz voditeljicu Sašu koja svojom osobnošću rastapa i najsramežljivije od nas. Čak i ako misliš da imaš dvije lijeve, na ovoj radionici shvatit ćeš da je ples izraz tebe i tvog tijela kad je slobodno, i da nema veze s onim što misliš da možeš ili ne možeš.

Ne treba izostaviti ni radionicu stojeva za one koje ih nikad nisu radile, ali i one koje se bar malo snalaze u stajanju na rukama i podlakticama. Stojevi su najviše stvar dobre tehnike, a tek onda snage. I što je nama najvažnije, jako su zabavni. Kroz ovu izazovnu radionicu vodit će nas Hrvojka koju smo potražile baš zbog njenog velikog znanja kad su inverzije u pitanju.

Nisi sigurna koja je radionica za tebe? Javi nam se i dogovorimo se: maja.z@angels.com.hr
Sigurna si da znaš što želiš probati? Sve termine saznaj ovdje i prijavi se!