logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret

Ova radionica stojeva će vam pomoći da na jednostavan i smislen način kroz niz progresivnih vježbi pristupite učenju i razbijete strah od padanja te je zbog toga prilagođena svim razinama sposobnosti uključujući i potpune početnike.

Prvi dio radionice fokusirati će se na kvalitetno i temeljito zagrijavanje svih bitnih mišićnih skupina potrebnih za izvođenje stojeva na podlakticama te vježbe na podu kojima ćemo laganim tempom uroniti u učenje osnovnih tehnika.

Drugi dio radionice posvećen je učenju raznih varijacija stojeva na glavi i podlakticama koristeći zid kao glavni rekvizit. Varijacije koje ćemo učiti ovise o razini grupe i biti će prilagođene svakom polazniku.

Stojevi na podlakticama kao i sve ostale vrste inverzija imaju brojne pozitivne učinke na tijelo ako ih prakticiramo redovito poput pojačanog dotoka krvi u mozak, razvijanje osjećaja za ravnotežu, smirivanje uma te jačanje mišića ruku, ramena, kukova, zdjelice i “corea”. Ako se vježbaju redovito u mnogim slučajevima utječu pozitivno i na osobe koje pate od skolioze i problema sa cervikalnom kralježnicom, međutim mnogi ih izbjegavaju zbog straha od padanja i ozljede.

Voditeljica radionice je Hrvojka Kralj koja nakon niza godina bavljenja gimnastikom i raznim vrstama yoge, prije 9 godina upoznaje pole dance u koji se zaljubljuje zbog kombinacije snage, fleksibilnosti i plesnog izražaja kombiniranog u jedinstvenu sportsko umjetničku disciplinu. Nakon nekoliko godina redovnog treniranja postaje instruktor plesa na šipci i vodi treninge na nekoliko lokacija u Zagrebu. Da bi doprinijela raznolikosti na domaćem tržištu, 2016. godine osmišljava 3 koncepta radionica sa vlastitim potpisom: “Flexy Lab” (trening fleksibilnosti), “Balance Lab” (balansiranje, stojevi na podlakticama) i “Move Like A Snake” ( tehnika fluidnog plesa na šipci), sa kojima gostuje u Splitu, Osijeku, Rijeci, Zadru i Dubrovniku. “Flexy Lab” se kasnije razvija u samostalan program redovnih treninga fleksibilnosti prilagođenih potrebama i zahtjevima odraslog tijela koje vodi u Zagrebu.

Ljubav prema instruktorskom poslu i prenošenju znanja potiče ju na redovito usavršavanje kroz radionice i privatne satove internacionalnih stručnjaka iz područja fleksibilnosti i plesa na šipci. Vlasnica je internacionalno priznate “Alixa Flexibility Method” licence koja specijalizira u metodama razvoja fleksibilnosti u području plesa, gimnastike i cirkuskih umjetnosti te ima završen tečaj funkcionalne anatomije.

Na treninzima posebnu pažnju posvećuje kvaliteti i preciznosti pokreta te pravilnoj tehnici izvođenja vježbi. Cilj joj je ne samo voditi treninge već i educirati polaznike o funkcioniranju vlastitog tijela te predstaviti nove metode treninga kojima polaznici postižu dugoročni napredak.

Termin: 13.11. subota u 19:30 sati
Trajanje: 90 minuta
Cijena: 250 kuna (200 kuna za Angelsice)

Prijava: maja.z@angels.com.hr