logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret

Ples na ljuljački sve je popularniji među ženama. A kako i ne bi kad je hammock ili ljulja, napravljena od mekanog materijala i predstavlja savršeni rekvizit za razgibavanje, plesanje i akrobatske elemente. Osim toga, plešući naučeno, dodaješ i svoju osobnost, svoju dinamiku i način kretanja i odabireš hoćeš li se prepustiti zaigranosti, nježnosti, senzualnosti ili ljulju iskoristiti da se sakriješ od svijeta.

Počevši od zagrijavanja na strunjači kroz meditativnu kombinaciju plesa, disanja i vježbi snage u protočnom trajanju, pa preko izvođenja meditativnih vježbi na samoj ljulji, sve do akrobacija prilagođenih tvojem znanju i sposobnostima, ljuljačka će ti dati prostor za istraživanje tijela, ali i emocija. I na kraju ćeš imati prilike osjetiti sebe u plesu s Njom.

Radionica se izvodi na strunjači, na hammocku i na podu. Namijenjena je svim ženama starijim od 18 godina, bez obzira na iskustvo. Cilj radionice jest redovno održavanje kako bi žena mogla steći sigurnost u izvođenje elemenata i nakon nekog vremena potpuno opušteno zaplesati.

Svaka žena ima pravo na vrijeme za sebe, a mi znamo kako ćeš ga najbolje iskoristiti za boljitak svog tijela, psihe i duše.

Radionica se sastoji od:

  • početnog zagrijavanja meditativnim vježbama na strunjači/hammocku
  • vježbi snage kroz flow – kretanje u polaganom, kontinuiranom ritmu
  • učenje i izvođenje elemenata na hammocku
  • individualni ples na hammocku/strunjači/podu

Termin: 27.12. subota u 19:30 sati
Trajanje: 2,5 sata
Cijena: 250 kuna (200 kuna za Angelsice)
Za koga: za sve žene neovisno o plesnom iskustvu

Prijave: maja.z@angels.com.hr