logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret

Petak je dan za posebna druženja u našem studiu!

Ako ti se ne da u zadimljeni kafić, a Netflix ti je dosadan, pridruži nam se na #angelspetak radionici Punog mjeseca.

 

Što te očekuje?

  • druženje uz vino, čaj, kavu i sokove
  • meditacija
  • ritual punog mjeseca u temi Boginje Lilith
  • osjećaj ispunjenosti i lakoće

 

Tko je boginja Lilith?

Slobodna, neukrotiva, buntovna, svoja – mistična boginja Lilith. Živi u tebi, u meni, u svakoj ženi. Legenda kaže da je ona prva Adamova žena, stvorena na isti način kao i on. Ne želeći mu se pokoriti, bježi iz raja i nastavlja svoje putovanje u slobodi, a time biva vječno etiketirana kao zla. Bog zatim stvara Evu, potpunu suprotnost Lilith. Eva je svjetlost, Lilith je tama. Ona je ono nesvjesno što si potisnula ili ono s čime se ne možeš nositi – jer si tako naučila kroz godine. Jer te tako naučilo društvo koje je stišavalo tvoj glasan smijeh, stavljalo osmijeh kad je krenula suza, dalo si za pravo reći ti da nešto moraš i da nešto tvoje nije dovoljno dobro.

Pozivamo te da se zajedno oslobodimo osjećaja nedovoljnosti i skučenosti.

Da zajedno isplešemo i ispišemo sve nesvjesno što nas koči u rastu i oslobađanju autentičnog. Da oslobodimo Lilith u sebi i udahnemo joj život kroz pokret, meditaciju i ritual.

U ženskom krugu, u toplini dvorane, otvorene i prepuštene energiji punog mjeseca i stvarne, sa svim sjenama koje nosimo u sebi.

Na radionicu je potrebno doći otvorenog srca. I u udobnoj odjeći 🙂 I to je sve!

Termin: 19.11. petak u 19 sati
Trajanje: 90 minuta
Cijena: 50 kuna

Prijava: maja.z@angels.com.hr