logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret

Želiš li se povezati s vlastitim tijelom kroz nježne i senzualne plesne pokrete? Želiš li zaplesati nesputano i slobodno, u društvu žena kao ti? Želiš li upoznati, osvijestiti ili ojačati svoje samopouzdanje i vjeru u sebe? Želiš li napokon imati svoje pleme?

Upoznaj Angels Body and Emotions Classic – plesni program sa šipkom, koji će ti sve to omogućiti. I napokon se prepusti svojoj ženstvenosti, senzualnosti, seksipilu i seksualnosti na poseban i nježan, a opet izazovan način. Upravo upisujemo grupu koja će plesati ponedjeljkom u 18:15 sati.

Mi smo studio koji na svim razinama nastoji ugostiti i probuditi – slobodnu, samosvjesnu, samopouzdanu i lijepu ženu u svakoj koja nam se pridruži!

A takva je žena za nas :

 • Žena koja zna kako balansirati između ženske i muške energije
 • Žena koja voli svoje tijelo i koja u njemu osjeća slobodu, a ne sram i nelagodu
 • Žena koja govori, misli i osjeća svoju istinu, potpuno slobodna da bude ona koja jest
 • Žena koja samopouzdanje osjeća u svojim pokretima, zrači seksipilom i unutarnjom snagom
 • Žena koja se zna prepustiti trenutku, dopuštati a ne uvijek s mukom postizati svoje ciljeve
 • Žena koja osjeća svoju zdjelicu kao žarište svoje seksualnosti i tu moć koristi u svakodnevnom životu ispoljavajući kreativnost, nježnost i divljinu
 • Žena koja pomiče granice svog tijela
 • Žena koja je mekana, a čvrsta i čiji su pokreti mekani, držanje uspravno, a tijelo prirodno s vretenastim mišićima

I zato ako si žena koja:

 • Voli raditi na sebi i uživa u istraživanju svih dimenzija svoje osobnosti Voli plesati i vježbati
 • Mrzi plesanje ili bilo koji drugi oblik vježbanja i ne može se na isto natjerati samo zbog zdravlja ili fizičkog izgleda
 • Želi upoznati druge žene koje su na istom putu i uz koje će imati podršku za sve svoje životne izazove
 • Želi se dobro zabavljati na satu, ali i svim drugim aktivnostima koje studio organizira
 • Ima više od 25 godina i spremna je pomicati granice svog tijela i uma

PRIDRUŽI NAM SE!

Godine nisu ograničenje, one su samo broj, a svaki je trening individualno moguće prilagoditi svakoj dobi, te svim razinama fizičke spreme. Koliko želiš uzeti za sebe, uzimaš. Koliko si spremna činiti, činiš.

Što žene kažu o nama?

 

“Malo po malo skroz sam se navukla. Na nove prijateljice, žensku energiju, na elemente, osjećaj da možeš, na izbacivanje emocija plesom. Taj osjećaj kad napraviš neki element koji pokušavaš 6 mjeseci, neprocjenjivo. Kad znaš da sve to radiš zbog sebe i za sebe. I kad se suočavaš sa svojim vlastitim predrasudama i granicama i onda ih preskočiš, ili otplešeš. I ne znam koji dio treninga mi je draži… Onaj početak kad u mraku dvorane, uz glazbu, okružena pozitivnom energijom, očistim glavu od briga i svakodnevice, pa uživam u meditativnom workoutu. Ili kad vježbamo elemente na šipci pa se osjećaš tako ponosno na sebe kad uspiješ i naučiš nešto novo. Ili možda ipak kad na kraju treninga dođe dio kad u slobodnom plesu pustiš tijelo da te vodi i isplešeš sve što te muči, veseli, svejedno….., ali svakako terapeutski.”

– Jasmina, 43, menadžerica, majka

 

“Koliko je divno što je energija svih nas tamo, u tom mraku dvorane toliko otvorena, razgoljena, iskrena da ti  osjećaš točno kako se neka od nas trenutno osjeća. Već u workoutu i ja sam osjetila energiju svih tih žena koje me okružuju, opustila sam se, prepustila glazbi i tvom glasu koji me vodio iz jednog osjećaja u drugi… Zaboravila sam da sam jadna, da imam i jedan problem na ovom svijetu, da postoji bilo što izvan okvira naše dvorane. Kako oslobađajuće…”

-Ivana, 46, poduzetnica, majka

 

“Ma to je nešto što bi apsolutno SVAKA žena trebala probati! Bez obzira na godine ili kondiciju. Vježbanje u polumraku, zažmiriš i vježbaš jako, jako polako, dok svira predivna muzika…pravi melem za sve nas užurbane! A tek kad počneš osvještavati da u tebi postoji do tad nepoznato vrelo uživanja u svom vlastitom polaganom kretanju… i zatim shvatiš da postoji jedan termin u tjednu u kojem možeš izbaciti sve svoje nagomilane emocije…”

– Sanja, 56, poduzetnica, vlasnica centra Sretan Dan