logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret

Sveti zvuk gonga koristi se tisućama godina. Gong potiče iz istočne Azije i  u raznim zemljama (Kini, Indiji, Japanu…) svirao se uglavnom u duhovnim ceremonijama s namjerom iscjeljenja i transformacije svijesti. Danas zaljubljenici u ovaj moćni instrument smatraju da njegove vibracije umanjuju razinu stresa iz našeg tijela i oslobađaju emocionalne blokade. Zvukovi i vibracije gonga vode slušača u meditativno stanje u kojem nestaju prostor i vrijeme. Naše fizičko, emocionalno, mentalno i duhovno tijelo rezoniraju sa zvukom i vibracijom gonga.

 

Meditacije u ležećem položaju uz sviranje gonga nazivaju se „zvučne kupke“. Razlog tome je što se nakon meditacije osjećamo kao nakon masaže, opušteno i prisutno. Vibracije gonga nas masiraju bez dodira.

Kupka obično traje oko 60 minuta i svaki sudionik postavlja svoju osobnu namjeru (prizivanje ljubavi u život, otpuštanje blokada u tijelu, smanjenje stresa, zdravlje….).

Zvučna vibracija svetog gonga vodi nas na osobno meditativno putovanje i dovodi do protoka energije, otpuštanja blokada te dubokog opuštanja.

Zvuk i vibracije gonga potiču kreativnost i intuiciju. U dubokom meditativnom stanju gong će potaknuti protok životne energije kroz sve naše energetske centre.

 

Gong se svira intuitivno. Svaki gong energetski se povezuje sa svojim sviračem. Svirač i gong grade intimni odnos pun podrške, ljubavi, razvoja i učenja. Svaki svirač postaje instrument kroz koji gong progovara u svetoj tišini vibracije. Snaga i moć ovog instrumenta leže u mističnom i u oku nevidljivom. I upravo tu izvan osjetilnog krije se sva svetost i moć gonga.

 

Prije zvučne kupke preporuča se jesti laganu hranu, piti dosta tekućine (biljnog čaja) ili vode, a nakon nastaviti s unosom tekućine i ostati u tišini i u miru kako bi se učinci zvučne kupke mogli integrirati u naše biće, a tijelo vodom i biljnim čajem otpustiti toksine.

Termin: 28.04. srijeda u 21 sat
Trajanje: 90 minuta
Cijena: 150 kuna

Prijava: maja.z@angels.com.hr