logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret
Title image

Upisi u program – Body & Emotions s ljuljačkom

Home / Body and Emotions program s ljuljačkom  / Upisi u program – Body & Emotions s ljuljačkom

 

Pozivamo te da nam se pridružiš na jedinstvenom programu plesa na ljuljački (hammocku) u terminima:

Srijeda 20:30 sati

Subota 12:15 sati

 

Probni sat i predavanje održat će se u srijedu 20.09. u 20:30 sati i u subotu 23.09. u 12:15 sati. Tamo možeš saznati sve o ovom programu, isprobati ljuljačku i svjedočiti plesu instruktorica i polaznica koji savršeno spaja emocije i tijelo u prekrasnu plesnu meditaciju.

Prijavi se OVDJE

 

Šipka je bila naš prvi rekvizit i dugo je ostala sama na tronu. Nakon nekog vremena postala je sinonim za tjelesni rad na svom mentalnom stanju i buđenje ženske energije. No onda smo otkrile Nju – Njeno veličanstvo – ljuljačku! Ljuljačka se koristi u aerial yogi kao nova mogućnost za izvođenje asana i pozicija tijela koje možda na strunjači ne bi ni pokušavali. A mi smo je iskoristile za ples!
Ljuljačka nam je bila prava alternativa emocijama koje budi šipka. Njena ženska energija ponudila nam je akrobacije i pokrete kroz nježnost, mekoću i taktilni doživljaj svilenkaste tkanine na koži. No ubrzo smo osjetile da ona nudi i puno seksipila, brzine i izvanredan osjećaj moći.

Osim toga, nekako je nježnija za tijelo i oduševljava i žene koje ne vole šipku, ali vole našu body and emotions metodu. Njena ženska energija još više razbuđuje našu žensku energiju, a meditacija u kukuljici ljulje na kraju treninga – e već i samo zbog toga ju vrijedi isprobati!

 

Uvjerene smo kako je ovo iskustvo potpuno jedinstveno i dopustit će ti da treniraš tijelo i oslobađaš svoje emocije i žensku energiju na jedan poseban način – plesom na mekanom i podržavajućem rekvizitu.

Nama ženama danas toliko nedostaje nježnost, podrška i zaštita…. Dopusti svom tijelu da se potpuno preda trenutku i sigurnosti i da tvoj živčani sustav napokon nađe svoje olakšanje.

 

Više možeš pogledati na mini dokumentarcu OVDJE

A ovdje se upišeš na intro sat 🙂