logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret

Želiš promjenu u svom životu, a ne znaš odakle krenuti? Potajno priželjkuješ osjetiti drugačiju sebe ali nemaš vremena ili hrabrosti?

Uhvatiš li se ponekad kako razmišljaš o onim trenucima kada si istinski osjetila vatru koja bukti u tebi, kada se sočnost života prelijevala tvojim postojanjem, kada si svjesno kročila životom, tijela slobodnog i ispunjenog energijom koja protočno teče? Možda si navedeno izgubila, a možda nikad nisi osjetila i zato ti pružam ruku da zajedno sa mnom osvjestiš sve to u sebi.

 

Pridruži se našoj osnivačici i kreatorici svih Body and Emotions programa – Ivki Armandi Todorović na jedinstvenom programu Strastvena & SVOJA u trajanju od 5 tjedana.

 

U program primamo samo 4 do 6 žena te možeš odabrati:

  • Jutarnji termin
  • Večernji termin

 

Pet tjedana povratka tvojoj unutarnjoj ženskoj vatri izgledat će ovako:

Prvi tjedan: KREATIVNOST

Pronađi inspiraciju i pretoči kreativnost u plesne pokrete na podu

Drugi tjedan: MOĆ

Prepoznaj moć u sebi i pronađi hrabrost da je osjetiš na šipci

Treći tjedan: MEKOĆA

Prisjeti se mekoće tijela i duše i prenesi je na čitav život kroz ples na hammocku

Četvrti tjedan: SEKSUALNOST

Dozvoli vatri tvojih dubina da izrazi seksualnost kroz ples na stolici

Peti tjedan: SLOBODA

Pretoči sve naučeno u pokret koji slavi slobodu tijela, buđenje duše i tvoju unutarnju vatru

 

Nije potrebno nikakvo prethodno znanje u plesu bilo kakve vrste, plesu na podu, šipci, hammocku ili stolici. Ne moraš biti fit, idealnih proporcija, fleksibilna ni određenih godina. Punoljetnost i želja jedini su uvjeti 🙂

 

Prijavi se OVDJE

 

Kroz ples i pokret na podu, šipki, ljuljački vratit ćeš svoje samopouzdanje i užitak u tijelo i sve aspekte života. Kad oslobodiš kreativnost, mekoću, seksualnost, moć i slobodu, započet ćeš sočan i ispunjen život.

Pozivamo te da u listopadu s nama probudiš svoju unutarnju vatru, zagrizeš sočnost duše i rasplamsaš strast u tijelu kroz petotjedni program namijenjen i prilagođen potpunim početnicama, kroz koji ćeš oživjeti svoju kreativnost, moć, mekoću, seksualnost i slobodu.

 

Ako nisi sigurna je li to za tebe i koji termin bi odabrala, na broj 099/3550-552 možeš poslati whatsapp poruku Ivki i dobit ćeš termin za chemistry call u trajanju od 15 minuta. Postavit ćeš sva pitanja i saznati detalje koji te zanimaju.

 

Lokacija: Angels body & Emotions, Medarska 69 (Oranice)

 

Cijena programa: 200 eura

Early bird za uplate do 18. rujna: 150,00 eura