logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret
Angles plesni studio

Želiš li se povezati s vlastitim tijelom kroz nježne i senzualne plesne pokrete? Želiš li zaplesati nesputano i slobodno, u društvu žena kao ti? Želiš li upoznati, osvjestiti ili ojačati svoje samopouzdanje i vjeru u sebe? Želiš li napokon imati svoje pleme?

Upoznaj Angels Body and Emotions Classic – plesni program sa šipkom, koji će ti sve to omogućiti. I napokon se prepusti svojoj ženstvenosti, senzualnosti, seksipilu i seksualnosti na poseban i nježan, a opet izazovan način.

Prijavi se na besplatno predavanje i probni sat u petak (13.09.) u 18:30 sati i subotu (14.09.) u 19 sati  ovdje: PRIJAVA

Što za tebe znači slobodna, samosvjesna, samopouzdana i lijepa žena?

 • Žena koja zna kako balansirati između ženske i muške energije
 • Žena koja voli svoje tijelo i koja u njemu osjeća slobodu, a ne sram i nelagodu
 • Žena koja govori, misli i osjeća svoju istinu, potpuno slobodna da bude ona koja jest
 • Žena koja samopouzdanje osjeća u svojim pokretima, zrači seksipilom i unutarnjom snagom
 • Žena koja se zna prepustiti trenutku, dopuštati a ne uvijek s mukom postizati svoje ciljeve
 • Žena koja osjeća svoju zdjelicu kao žarište svoje seksualnosti i tu moć koristi u svakodnevnom životu ispoljavajući kreativnost, nježnost i divljinu
 • Žena koja pomiče granice svog tijela
 • Žena koja je mekana, a čvrsta i čiji su pokreti mekani, držanje uspravno, a tijelo prirodno s vretenastim mišićima

 

Upoznaj kako sve to možeš postati ili samo njegovati u našem studiu. Pridruži se na besplatnom predavanju o tijelu, ženskoj energiji i plesu, te isprobaj vježbe na strunjači i šipci.

Što te očekuje na besplatnom satu?
– kratko interaktivno predavanje o značaju buđenja ženstvenosti i podržavanja ženske energije, te o povezanosti pokreta i emocija
– workout koji uključuje vježbe istezanja, snage i meditativne vježbe uz muziku i kroz ženstvene kružne pokrete
– susret sa šipkom i prvi element
– demonstracija slobodnog meditativnog plesa instruktorica
– prisutnost, meditacija i holistički pristup vježbanju kroz emotivnu, psihološku i fizičku dimenziju

Nakon toga odlučuješ sama hoćeš li se pridružiti satovima koji se održavaju jednom tjedno u trajanju od 120 minuta i u kojem terminu. A svakako će te već i ovo jedno druženje povesti na put spoznaje o tvojoj ženskoj biti i energiji.

Prijavi se za intro u petak (13.09.) u 18:30 sati i subotu (14.09.) u 19 sati ovdje: PRIJAVA

 

Je li taj pokret za Tebe? Jest, ako ovo čitaš znači da si zainteresirana za svoj razvoj na psihičkoj, emotivnoj i fizičkoj razini. Osim toga, dobro ćeš se zabaviti. Ako si žena koja:

 • Voli raditi na sebi i uživa u istraživanju svih dimenzija svoje osobnosti
 • Voli plesati i vježbati
 • Mrzi plesanje ili bilo koji drugi oblik vježbanja i ne može se na isto natjerati samo zbog zdravlja ili fizičkog izgleda
 • Želi upoznati druge žene koje su na istom putu i uz koje će imati podršku za sve svoje životne izazove
 • Želi se dobro zabavljati na satu, ali i svim drugim aktivnostima koje studio organizira
 • Ima više od 25 godina i spremna je pomicati granice svog tijela i uma

 

 

Godine nisu ograničenje, one su samo broj, a svaki je trening individualno moguće prilagoditi svakoj dobi, te svim razinama fizičke spreme. Koliko želiš uzeti za sebe, uzimaš. Koliko si spremna činiti, činiš.

 

Što kažu žene?

Jasmina, 43, menadžerica, majka
Malo po malo skroz sam se navukla. Na nove prijateljice, žensku energiju, na elemente, osjećaj da možeš, na izbacivanje emocija plesom. Taj osjećaj kad napraviš neki element koji pokušavaš 6 mjeseci, neprocjenjivo. Kad znaš da sve to radiš zbog sebe i za sebe. I kad se suočavaš sa svojim vlastitim predrasudama i granicama i onda ih preskočiš, ili otplešeš. I ne znam koji dio treninga mi je draži… Onaj početak kad u mraku dvorane, uz glazbu, okružena pozitivnom energijom, očistim glavu od briga i svakodnevice, pa uživam u meditativnom workoutu. Ili kad vježbamo elemente na šipci pa se osjećaš tako ponosno na sebe kad uspiješ i naučiš nešto novo. Ili možda ipak kad na kraju treninga dođe dio kad u slobodnom plesu pustiš tijelo da te vodi i isplešeš sve što te muči, veseli, svejedno….., ali svakako terapeutski.

Ivana, 46, poduzetnica, majka
Koliko je divno što je energija svih nas tamo, u tom mraku dvorane toliko otvorena, razgoljena, iskrena da ti  osjećaš točno kako se neka od nas trenutno osjeća. Već u workoutu i ja sam osjetila energiju svih tih žena koje me okružuju, opustila sam se, prepustila glazbi i tvom glasu koji me vodio iz jednog osjećaja u drugi… Zaboravila sam da sam jadna, da imam i jedan problem na ovom svijetu, da postoji bilo što izvan okvira naše dvorane. Kako oslobađajuće…

Sanja, 56, poduzetnica, vlasnica centra Sretan Dan
Ma to je nešto što bi apsolutno SVAKA žena trebala probati! Bez obzira na godine ili kondiciju.
Vježbanje u polumraku, zažmiriš i vježbaš jako, jako polako, dok svira predivna muzika…pravi melem za sve nas užurbane! A tek kad počneš osvještavati da u tebi postoji do tad nepoznato vrelo uživanja u svom vlastitom polaganom kretanju… i zatim shvatiš da postoji jedan termin u tjednu u kojem možeš izbaciti sve svoje nagomilane emocije…

 

Probni sat je besplatan i neobavezujući. Nakon probnog sata, ako se odlučiš, možeš vježbati s nama u terminima koji ti odgovaraju. Vježba se jednom tjedno, punih 2 sata. Odlučuješ se za jedan termin, a svaki nedolazak koji prijaviš na vrijeme možeš odraditi u terminu za koji se dogovorimo. Tako dobivaš potpunu vrijednost za svoj novac i priliku da od svakog treninga uzmeš najbolje za sebe.

 

 

Dodatne informacije o programu možeš pronaći Ovdje, a možeš zatražiti i da te nazovemo ili nam se obratiti mailom ako imaš bilo kakve dvojbe.
Često postavljana pitanja i odgovore na njih možeš vidjeti Ovdje.

 

Ne dopusti da te predrasude o vlastitom tijelu, o plesu ili o šipci zaustave na početku predivnog putovanja ka svojoj slobodi, divljini i samopouzdanju!