logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret
Title image

Angels je pronašao novi dom

Home / Angels Body and Emotions  / Angels je pronašao novi dom

Draga ženska zajednico,

 

s velikom radošću, veseljem i uzbuđenjem javljamo vam da je Angels Body and Emotions pronašao novi dom! Od sada nas možete potražiti na novoj lokaciji: Medarska 69 u istoj zgradi gdje se nalazi i poznata teretana Sparta.

Iako nismo više u tramvajskoj zoni, veselimo se biti bliže ženama iz zapadnog dijela Zagreba, te lakše dostupne s automobilom jer lokacija ima besplatan parking.

Potraga za prostorom trajala je dugo, više od godinu dana i nadamo se da ćemo se ovdje zadržati i dalje s veseljem kreirati programe za žene. Naša je misija ženski razvoj i želimo u svakoj ženi koja nam se pridruži probuditi i/ili osvjestiti samopouzdanje, samosvijest, slobodu i strast!

Vjerujemo da većina vas zna čime se bavimo, ali za svaki slučaj:

Classic program je program sa šipkom i puno plesa. Šipci pristupamo na drukčiji način od većine studia i priklanjamo se njoj samo kao jednom od alata za razvoj duhovnih, emotivnih i tjelesnih aspekata žene. Kroz vježbe na strunjači, kružne pokrete i učenje sporosti i nježnosti, kroz šipku, fotelju i slobodan pokret svaka žena dolazi do svoje prave ženske biti i uči osjetiti sebe i izraziti se.
Upravo su upisi u tijeku, pa vas sve pozivam da nam se pridružite na predavanju i treningu u petak 20.09. u 18:30 sati ako vas imalo vuče želja. Prijavi se na probni sat ovdje.

Feminine workout i feminine dance su programi koji startaju uskoro. Feminine je program koji kombinira yogu, pilates i naš klasičan workout, obogaćen meditacijom i dubokim tjelesnim radom na sebi. Traje sat vremena i uključuje sve nabrojane aspekte te djeluje na buđenje i podržavanje ženstvenosti, senzualnosti i seksualnosti žene na nježan način. Feminine dance uz navedeno sadrži i plesnu meditaciju uz vodstvo instruktorice i tako još dublje radimo na sebi kroz tijelo: oba programa osjetit ćete i fizički kroz mišiće i oblikovano tijelo, ali to nije njihov glavni cilj. Prijavi se na probni sat ovdje.

Summmer body je program koji cilja oblikovanje tijela. Maja je instuktorica koja ne prestaje s edukacijama te se osim za trenericu educirala i u Angelsu za emocionalnu dimenziju vježbanja, ali je i certificirana nutricionistica koja će vam pristupiti potpuno individualno i kroz trening, ali i kroz plan prehrane za vaš cilj i pratiti vaš napredak. Cilj postavljate zajedno, kao da ste na privatnom treningu i na njemu zajedno i radite. Trening traje sat vremena, a prvi sat je besplatan. Prijavi se na probni sat ovdje.

Body and Emotions radionica je plesni, intezivan rad na sebi kroz tri sata pokretanja tijela na različite vrste i tipove muzike. Namijenjena je i početnicama, kao i naprednim plesačicama. Koristimo metodu meditacije pokretom, a plesom razbuđujemo 12 arehtipova žene – emocionalnih ikona uz pomoć muzike, vodstva i specifičnih zadataka. Nakon radionice žene uglavnom imaju osjećaj emocionalne katarze i prepoznaju aspekte sebe za koje nisu ni znale da postoje. Osjećaj nakon je osjećaj lakoće, slobode i opuštenosti. Pročitaj više. Prijavi se za više info ovdje.

 

Sve ove programe i više od toga poklanjamo ti potpuno besplatno da ih vidiš, probaš i osjetiš na Danu u raju 20.10.  već sada se možeš prijaviti ovdje.