logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret
Title image

DAN U RAJU s Angelsicama – Živjeti sa strašću

Home / Angels Body and Emotions  / DAN U RAJU s Angelsicama – Živjeti sa strašću
DAN U RAJU s Angelsicama

Angels Body and Emotions je iz malog studia za ples na šipki, narastao do pravog žarišta ženske energije. Naša je misija podizanje kvalitete života žena na svim razinama, a naša najveća radost je davanje i osmijesi na licima žena.
Povodom otvorenja novog centra, a i zato jer to možemo i želimo, pozivamo vas na DAN U RAJU S ANGELSICAMA – Živjeti sa strašću.
Cjelodnevno događanje besplatno je za sve žene uz obavezne prijave, a raspored ćemo objaviti uskoro. Za sad, ono što vas očekuje jest:
Doručak sa snažnim ženama – posao sa strašću (stvarne priče i savjesti kako raditi ono što voliš i voljeti ono što radiš). O istom će vam pričati Helena Fjorović, Goga Balaban, Kristijana Vučetić,  Ivka Armanda Todorović, Mirna Radošević..

Predavanja će vam besplatno održati Goga Balaban, Ivka, Maja Jakovinac i Elvira Mlivić Budeš – saznat ćete kako pokretom, hranom, poslom i načinom života održavati strast u sebi i oko sebe 🙂

Osim toga, očekuju vas i besplatni satovi Body and Emotions programa: Classic plesni program sa šipkom, Feminine dance workout, Summer body, te radionica Tijelo i Emocije.

Očekuju vas poklon vrećice i degustacije od naših sponzora Oriflame, Gheek, Melem, Biobaza, NutriKulti, Salveo, Naturala, Batiste, Velis i mnogi drugi s kojima još dogovaramo detalje.
Uskoro više informacija o svemu, za sad, upišite datum 20.10. u kalendare i oslobodite nedjelju samo za sebe!
Nemojte propustiti ovaj jedinstveni događaj koji će vas zabaviti, opustiti, podučiti i u vama potaknuti strast koju već imate u sebi!