logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret
Title image

Božićni tjedan u Angelsu

Home / Angels Body and Emotions  / Božićni tjedan u Angelsu

Svake godine u doba Adventa, neposredno prije Božića, u studiu Angels Body and Emotions, slavi se kraj godine – plesom, odjećom i druženjem nakon treninga.

Prošle godine je bio lockdown, pa smo to druškanje nažalost propustile, ali ove godine je bilo puno plesa i ženske energije. Baš kao što su se nekad davno žene okupljale da bi plesale i slavile, danas mi to imamo u našem studiu.

Raditi na sebi može biti mukotrpno i teško, ali može biti i zabavno i lako. Osobito onda kad osvještavamo kako je to biti u tijelu koje uživa, pleše, veseli se i bude poput djeteta. Žene, pronađite te trenutke za sebe!

Osim što su naše cure instruktorice razveselile posebnom atmosferom, tu su bile i poklon vrećice. Uz tradicionalne Angels Body and Emotions poklone, veseli nas što ih je darivao i Oriflame Hrvatska, Aromara i Salveo.

Zahvaljujemo našim partnerima što nas prate i radujemo se poklonima!

Važno je napomenuti i to kako su Angelsice ove godine sudjelovale u dvije humanitarne akcije.

Jedna je već tradicionalna suradnja našeg plesnog centra s grupom FB Humanitarci.

Osim toga, Angels Žene odlučile su podržati i djevojku Anđelinu koja se bori s mentalnim bolestima. Anđelina nije postigla rezultate u bolnicama i preko standardnih procedura, pa je njena teta Dolores odlučila pokrenuti kampanju kako bi joj pomogla privatnim psihijatrima i alternativnim pravcima.

Ako želite, i sami možete donirati OVDJE