logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret
plesni pokret

Ovih dana u Angels studiu održava se nekoliko plesnih radionica i sve su vrlo brzo rasprodane. No naš program s potpisom, Angels Body and Emotions Classic, biti će na raspolaganju za besplatnu probu već u siječnju na intro satovima.

Intro satovi kod nas su zapravo koncipirani kao mini radionica i trening. Osim što imaš priliku provjeriti kako izgleda samo vježbanje i pokret, instruktorice će ti ispričati o povezanosti emocija, muzike i tijela, te kako su one otkrivale sebe kroz ples i pokret.

Program Classic korijene zapravo vuče iz američkog S factora kojeg je kreirala Sheila Kelley, a u Hrvatskoj se taj pokret razvija već dugi niz godina. Ivka Armanda Todorović je nakon instruktorskog posla i samostalnog rada iz te hrvatske inačice razvila Body and Emotions kreirajući odmak od samo erotskog pokreta u pokret koji u žena razbuđuje i stvara prihvaćanje svih emocija.

Od tada je prošlo više od deset godina i  naš se program razvio u mnogo smjerova, a Ivka je u njega ukomponirala i znanja iz područja yoge i pilatesa, psihologije i osobne transformacije kroz ples, rad na sebi i psihoterapiju.

Classic kao rekvizit koristi pod, zid, fotelju i šipku za početak, ohrabrujući žene da se u dvorani suoče sa sramom i da ga ostave iza sebe. Nakon početnih stupnjeva kao rekvizit se koriste i visoke potpetice, odjeća i još više muzika, te se tako žene kreću upoznavati s emocionalnim ikonama.

Emocionalne ikone su sva lica žene kroz koja prolazi plešući i s kojima je upoznaju instuktorice kroz muziku koja se odabire za ples. Radionica Emotions ujedinjuje sve ikone u jednom i istražuje ih produbljujući doživljaj treninga.

Sve ostale Angels radionice u sebi također nose Body and Emotions koncept. Pa se tako istražuju emocije seksipila i senzualnosti kroz ChairDance – ples na stolici, Hammock Flow (ples na ljuljački) i FloorDance (ples na podu).

Temelj svega je program Classic. Ako te nešto vuče da ga isprobaš možeš se prijaviti ovdje.