logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret
Title image

Feminine Flow – senzualna kombinacija yoge, pilatesa i meditacije

Home / Angels Body and Emotions  / Feminine Flow – senzualna kombinacija yoge, pilatesa i meditacije
Classic plesni program

U potrazi za treningom po svojoj mjeri, uvijek je bitno uzeti u obzir komponentu užitka. Ako nas trening privlači, ugodan je i veselimo mu se, onda je to gotovo uvijek recept za uspjeh.

Jedan od naših programa koji je popularan među ženama koje ne zanima šipka zove se Feminine. Nastao je baš zbog žena koje su uživale u pokretu na naš način, vole vježbe disanja i meditaciju plesom, ali se iz nekog razloga (ozljeda, interes) ne žele upisati u klasičan program.

Boda & Emotions

Feminine u sebi sadrži elemente yoge, ono što se danas popularno naziva senzualnom yogom, pretvarajući klasične yoga vježbe i pozicije u dinamične kružne pokrete koji također pozitivno djeluju na naše energetske centre. Kroz izvođenje pokreta dolazi se do plesa jer su pokreti povezani u jednu neprekinutu sekvencu koja traje čitav sat. Sve je začinjeno meditacijom slobodnog plesa koja dolazi na kraju i tako kroz sve to povezano odabirom muzike i mirisa eteričnih ulja, žene razbuđuju ženstvenost i senzualnost.

Feminine je program koji je jedinstven na našem tržištu i svaki je sat drugačiji od prethodnog, pružajući uvijek nešto novo i drugačije. Kao u maglici zadovoljstva i opuštenosti, žene izlaze iz dvorane spremne za nove izazove i prisutne u trenutku.

Sliku o samom programu možeš dobiti na našem Youtube kanalu jer smo u lockdownu snimale besplatne treninge.

Prijaviti se možeš ovdje i besplatno isprobati ovaj program.