logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret

Dolaskom ljepših proljetnih dana budi se sva priroda. Smjena godišnjih doba prati smjenu reproduktivnih ritmova i navika biljnih i životinjskih vrsta. Doima se kao da buđenje proljeća prati i sveopće buđenje libida i životne energije. Biljke se zagrću mladolikim zelenim ruhom, cvjetovi otvaraju svoje mirisne latice, a mnoge ptičje vrste pare se baš u ovo doba godine kako bi već nakon mjesec dana radosno dočekale svoj prvi podmladak.
Što je s čovjekom/ženom? 
Kao dio prirode i čovjek isto tako slijedi godišnje cikluse pa je očekivano da i njegove navike procvjetaju u toplije proljetne dane.
Proljeće je vječno. Dolazi nam samo jedanput u godini, prikazujući se u svjetlu i cvijeću, u toplini i zvuku. Ali, zaustavimo na trenutak ovo živo sjećanje jer tijekom ostatka godine čuvamo sjeme njegove tajne: budimo se svakog jutra, živimo svakim danom, iskorištavajući najviše što možemo svaki sat i čuvajući svježinu potrebnu za sutrašnje ponovno rođenje, približavamo se bogatstvu obilja koje se u godišnjim dobima naziva ljeto.
Upravo ovom radionicom želimo kroz zvuk i vibraciju potaknuti i osnažiti ove prirodne procese u sebi.
?Što od ovog događaja očekujemo?
Zvučna kupka, je ritual u kojemu će nas kupati iscjeljujući zvuci gonga, obasjane u svjetlosti svijeća, kupat ćemo se u meditaciji, iscjeljujućim zvukovima planetarnih gongova tibetanskih zdjela, šamanskih bubnjeva.
Osjetite snagu i moć vibracija planetarnih gongova u ovoj energetski snažnoj ceremoniji.
Nakon što UM dovedemo u duboko meditativno stanje duboke relaksacije. Različite senzacije u našem tijelu koje proizvode vibracije, često i emotivne reakcije. Slušanjem opuštajućih i iscjeljujućih zvukova ovih prekrasnih tradicionalnih instrumenata preplavit će nas nova kreativna i stvaralačka snaga, a u svoj život prizvat ćemo ozračje sigurnosti, zaštite, suosjećanja, optimizma i obilja na svim razinama.U svakom slučaju, iskustvo nakon čega ćete se osjećati čistije, odmornije i lakše. Sudionici svjedoče o najrazličitijim iskustvima i senzacijama u toku seanse (toplotu, hladnoću, fizičku bol, različita emocionalna stanja, vizualizacije, itd.), ali na kraju svatko osjeća rasterećenje, relaksaciju, lakoću u tijelu i mir, te jasnoću u umu, kao emocionalnu stabilnost i svježinu i povišen nivo energije.
?Kako to postižemo??
Različite frekvencije, koje proizvode instrumenti tijekom zvučne meditacije, dokazano utječu na moždane valove. Beta valovi (koji se javljaju u budnom stanju) mijenja u alfa stanja (koji se javljaju kad smo opušteni), kao i teta stanja (koji se javljaju u dubokoj meditaciji, odnosno stanju tzv. stanja budnog sanjanja) ili čak delta stanja (kada je moguće i iscjeljenje).
Dobro je poznato da je većina bolesti povezana sa stresom. Zato tretmani relaksacije i otpuštanja stresa mogu biti vrlo djelotvoran način preventive ili tretiranja bolesti. Terapije zvukom ne samo da pomažu kod fizičkih oboljenja već također balansiraju emocije i utišavaju preopterećen um. Efekti su osjećaj mira i relaksacije koji često traju i nekoliko dana nakon samog tretmana.
Dobrodošli su svi, bez obzira na dob, iskustvo, zdravstveno stanje, vjersko opredjeljenje…