logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret

Ovih dana u studiu nema upisa za nove početničke grupe plesa na šipci niti plesa na hammocku. Za taj početak morat ćeš čekati jesen. No već sad se OVDJE možeš prijaviti za sve što te zanima kako bi među prvima primila obavijest o upisima.

 

No, kako to već biva, možeš se družiti s nama na radionicama:

SOFT CHAIR - Layers of sexy

Ona koja uvijek u dvorani gleda iz kuta i ona koja je u početku dizala najviše srama u tebi – kraljica slobodnog plesa – fotelja! Bez obzira smatraš li ju najvećim izazovom, ne znaš što bi s njom u plesu ili ti je omiljeni rekvizit, ova radionica je za tebe. Prva u nizu – Layers of sexy pokazat će ti što (još) možeš s foteljom i kako ona može bit put u razotkrivanje svih nijansi seksipila.

Probudi se potpuno i potakni kreativnost i životnu vatru kroz poticanje vlastite seksualnosti!

ChairDance

Radionica je namijenjena svim ženama starijim od 18 godina i u njoj će svoje mjesto naći baš svaka od nas. Opuštena atmosfera, prigušeno svijetlo i ples bez ogledala. Upravo takav pristup omogućiti će vam da se prepustite pokretu i pronađete vlastiti plesni izričaj.

Uz meditaciju, ples i laganu koreografiju svaka žena može doći do svoje senzualnosti, ženstvenosti i seksipila i otkriti jedan novi svijet u sebi.

 

A ako želiš zaroniti odmah dublje, raditi sama s instruktoricom i našom osnivačicom Ivkom, još su neki termini slobodni za privatne satove.
Rad s Ivkom je duboko intuitivan i sasvim prilagođen tebi, pa sama odabireš rekvizit i tempo rada.

OVDJE možeš pronaći više info i javiti joj se!

 

Program Strastvena & SVOJA je krenuo, žene su oduševljene, a mi čekamo kraj da vidimo koliko su uspjele napraviti prvi i veliki korak do promjene u svom životu.

Ako želiš na jesen biti među prvima koje će saznati nove termine ovog programa ili samo želiš saznati više klikni OVDJE