logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret

Privlači li te pun mjesec?

Zastaneš li kad ga ugledaš i diviš se njegovoj snazi i ljepoti? 

Angels voli pun mjesec i mi Angelsice uvijek nastojimo ženama prenijeti ono što smo i same iskusile i testirale, ono što nam je pomoglo u našem rastu. Zato smo odlučile kreirati radionicu u kojoj ćemo iskoristiti mjesečevu moć – kroz pokret, disanje, rituale i meditaciju.

Mjesečev ciklus traje oko 28 dana. Na početku ciklusa je nevidljiv i tada se zove mlađak. Lagano raste do prve četvrti dok ne dosegne svoj puni sjaj – uštap. Nakon toga opada kroz drugu četvrt i lagano nestaje i opet se rađa kao mlađak. Čak i ako ne vjeruješ u njegovu moć, složit ćeš se s nama da je mjesec poput nas – ponekad u mraku, potpuno nevidljiv, a ponekad sjaji u svojoj punini i živi svoj puni potencijal.

Divan je pokazatelj da su promjene dio života i da sve ono “loše” rađa nešto bolje.
Prvi jesenski pun mjesec naziva se Žetveni mjesec (Harvest moon), a taj naziv je dobio jer su nekoć seljaci znali koristiti njegovu svjetlost kako bi obavljali žetvu i noću.

Na ovoj ćemo radionici i mi koristiti njegovu svjetlost, ali na jedan dublji i pomalo magičan način. Pokušat ćemo biti iskrene prema sebi i blago i nježno oprostiti si sve što nas muči i zahvaliti se za sve što jesmo i sve što ćemo tek postati, te tako pripremiti teren za ubiranje plodova našeg rada.

Kroz vođenu meditaciju povezat ćemo se s našom unutarnjom djevojčicom, onim dijelom nas koji poput računala pohranjuje sve događaje iz djetinjstva, sve boli i loša iskustva. Dio nas koji često zapostavljamo, odnos s nama samima, najvažniji odnos u životu.
Osim druženja s našom unutarnjom djevojčicom očekuje nas i osvještavanje daha kroz jednostavan pokret na strunjači, fokus na srce i srčanu čakru te rituali otpuštanja i zahvalnosti.

Želimo da dođete bez očekivanja, spremne da zajedno u moćnom ženskom krugu iskoristimo blagodati punog mjeseca, da se opustimo i dobro zabavimo.

Jedino što želimo da ponesete je fotografija sebe u dobi od 5-7 godina. I naravno, otvoreno srce.

Termin: 02.10. petak u 20:30 sati

Trajanje: 90 minuta
Cijena: donacija po želji (preporučena 30 – 50 kuna)
Prijava: maja.z@angels.com.hr