logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret

Kad dodirneš svoje tijelo bez publike. Kad kružiš svojom zdjelicom i doživljavaš nevjerojatan filing. Kad se podigneš tako da prvo ide guza prema gore. Kad napraviš sve ono prljavo, bezobrazno i zločesto i napraviš to zbog sebe, tek tada istinski počneš shvaćati da je seksualnost nešto predivno, emotivno, čisto, slobodno.

Kad odjeneš nešto izazovno i seksi, ne zbog pozornosti, niti zbog ičije pažnje, već samo zato što se dobro osjećaš u tome, bit ćeš mrvicu slobodnija. Kad uspraviš ramena i otvoriš grudi, bit ćeš malo bliže seksepilu koji dolazi iznutra. Kad pogledaš malo dublje u sebe i shvatiš da si lijepa bez obzira na bore, veliku ili malu guzu, celulit i strije, bit ćeš korak dalje od srama.

Čak i ako to nikad ne napraviš u javnosti, već u polumraku svoje sobe, napravila si puno. Ali izađi iz ormara. Osjeti sram i onda ga odbaci. Podsjeti se da je žena stvorena takva – zaobljena, krivudava, pomalo divlja i nesputana, stvorena da se kreće kako joj dođe. Ljepota jest u oko promatrača. Kao i ženska seksualnost. Tko je gleda iskrivljenim naočalama s krivom dioptrijom vidjet će drolju. Tko je gleda kao boginju i ljepotu, vidjet će Ženu.

I baš zato što želimo da svaka žena osjeti Ženu u sebi i da se prepusti emocijama, tijelu i slobodnom nesputanom pokretu, kreirale smo Online treninge i Online radionice.

Online treninzi su potpuno besplatni. Za njihovo korištenje dovoljno ti je da imaš mob, laptop ili tv i uz njih možeš dodatno skinuti muziku i pustiti je da svira. Jedino što mi tražimo zauzvrat jest da se pretplatiš na naš kanal, podijeliš ga s drugim ženama i lajkaš/komentiraš videe. Volimo feedback.

Na kanalu te čekaju 2 vrste treninga: Feminine flow (trening i ples na podu/strunjači) i Chairdance (trening i kratka koreo na stolici)

Prije vježbanja svakako pogledaj ovaj video:

Feminine Flow i kratki Chairdance treninzi te očekuju na toj playlisti, a u opisima videa potraži i muziku koju puštamo.

Moguće je da se već i pri vježbanju kod kuće u tebi pokrenu procesi, da osjetiš sram ili nelagodu ili prodiranje nekih emocija na koje možda nisi navikla. Ako se to dogodi, uvijek se možeš javiti našoj Ivki na mail: ivka@angels.com.hr

 

Za one koje žele korak dalje:
Prva prava online radionica je radionica plesa na stolici
CIJENA: 15 eura

PODACI ZA UPLATU:

Udruga Volim Ples
Teškovec 8, 10 090 Zagreb
Iban: 8224020061100593823
Swift: ESBCHR22
Svrha ​p​laćanja: radionica

Online trening s linkom na youtube dostupan je nakon vidljive uplate.

 

ŠTO ĆEŠ SVE DOBITI?

Prvi video – predavanje Žensko tijelo – Ženska seksualnost (uvod u radionicu, ples kao način buđenja seksualnosti, tijelo kao alat duhovnog razvoja, upute za ples).

Drugi video – zagrijavanje (obavezno se prije izvođenja vježbica i koreografija zagrijati  prema uputama u ovom videu).

Treći video – Radionica – ples i učenje plesnih elemenata po segmentima, spajanje u cijelu koreografiju, ples demonstracija.

Četvrti video – Istezanje – koliko god puta otplesale koreografiju, obavezno se za kraj istegnite kako bi spriječile ozljede i eventualne bolne mišiće.