logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret
Title image

Nova sezona u Angelsu

Home / Angels Body and Emotions  / Nova sezona u Angelsu

Nakon što smo imale isprekidanu prošlu sezonu, ova sezona će, nadamo se, biti cjelovita, aktivna i provedena u našem studiu onako kako i treba biti – ženstveno, opušteno i slobodno!

Iako se studio razvio kao studio plesa na šipci, u njemu se održavaju i drugi programi, kao i radionice koje sve zajedno tvore predivnu cjelinu ženskog druženja, plesa i osobnog razvoja. Kod nas se osobni razvoj veže na pokret, muziku i dobru zabavu, kao i slobodno i nesputano izražavanje ženinih emocija i njene osobnosti na njoj najugodniji način.

 

Što nas to čeka ove jeseni? Sve plesno, aktivno, meditativno i stvoreno samo za žene. Sve ono u čemu uživamo i mi same.

 

Radionica FloorDance – „Easy Sexy“
Ponavljanje radionice od prošle sezone te priprema za slijedeću. FloorDance je radionica koja će vam pomoći da istražite mogućnosti svog tijela i pokreta na podu. Uz koreografiju i i bezbroj mogućnosti koje se otvaraju kad se plesom prelijevaš po podu, puštaš muziku da te vodi, naučit ćeš plesne elemente koji ne trebaju rekvizite, osnažiti osjećaj seksipila i seksualnosti i pronaći vlastiti slobodni plesni izričaj.
Termin: 26.09. subota u 19:30 sati
Trajanje: 2 sata
Cijena: 200 kuna (za Angelsice 150 kuna)
Prijavi se

Radionica ChairDance – redovita u Angelsu
Već poznata radionica koju vodi naša Saša, a koju obožavaju Angelsice naprednog i početnog levela. Čak i ako niste članica našeg studia, ovu radionicu ćete obožavati i dovesti sebe do osjećaja ženstvenosti, seksipila i slobode!
Radionica s fokusom na plesno izvođenje elemenata na stolici koja uključuje tijelo i emotivni doživljaj. Uz meditaciju, ples i laganu koreografiju svaka žena može doći do svoje senzualnosti, ženstvenosti i seksipila i otkriti jedan novi svijet u sebi.
Termin: 17.10. subota u 19:30 sati
Trajanje: 2 sata
Cijena: 200 kuna (150 kuna za Angelsice)
Za koga: Za sve žene neovisno o plesnom iskustvu.
Prijavi se

Radionica Hammock Dance Flow
Mi smo se u hammock zaljubile! Radionica se sastoji od zagrijavanja i vježbi snage, izvođenja elemenata na hammocku (ljuljački), mini-koreografije te istezanja. Radionica je zamišljena kao uvod u zračni ples te je namijenjena početnicima bez prethodnog iskustva. Kroz seriju početnih elemenata polaznice će se upoznati s rekvizitom, isprobati figure na hammocku te ih na kraju povezati u plesnu točku.
Termin: 03.10. subota u 19:30 sati
Trajanje: 2,5 sata
Cijena: 250 kuna (za Angelsice 200 kuna)
Za koga: Za sve žene neovisno o plesnom iskustvu.
Prijavi se