logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret

Naše je uvjerenje da svaka žena u sebi ima “ono nešto” samo to treba otkriti.

Mi iskreno vjerujemo u žensko prijateljstvo, snagu ženskih krugova i izgradnju plemena.

Mi smo sigurne da svakoj ženi treba mjesto gdje će biti “samo” žena.

Mi volimo kad su nam dani ispunjeni konstruktivnim druženjima.

Mi kreiramo svaki program i radionicu po svojoj mjeri i tako najviše možemo dati drugim ženama.

Naša je strast ples, rad na sebi i mističnost ženskog bića.

Svaka žena zaslužuje to posebno vrijeme za sebe koje ju osnažuje i omogućuje joj da postane bolja i slobodnija u svim svojim ulogama.

Naša je misija da svaka žena osvijesti svoju unutarnju snagu i ljepotu, a vizija svijet u kojem su žene slobodne, drugačije a ravnopravne i svjesne sebe, života i svih boja svojih emocija.

I baš zato, naš je studio mjesto gdje svaka žena pronalazi nešto za sebe. Mjesto gdje se družimo plešući i učeći i gdje je rad na sebi zabavan, dubok i iscjeljujući.

 

Želiš nam se pridružiti? Možeš odabrati neki od programa/radionica:

 

 

Angels Body and Emotions Classic
Upravo upisujemo posljednju grupu ove godine u naš signature program koji će te rasplesati na podu, šipci i fotelji. Grupe su male i stupnjevane, tako da su prilagođene potpunim početnicama. Bez obzira na godine, na prethodno vježbačko iskustvo i „talent“ za ples, ovdje ćeš naučiti plesati srcem i dušom.
Trenutno upisujemo u terminu utorkom u 20:15 sati za početnice, a ako si se već bavila plesom oko šipke javi se da ti nađemo mjesto u grupama višeg stupnja.

Feminine
Program je stvoren za žene koje vole i yogu i ples i meditaciju i koje su odlučile posvetiti trenutke svom tijelu i emocijama. Polagano, svjesno, uz puno disanja preskočit ćeš onu barijeru u sebi koja te sprečavala da živiš svoju žensku energiju u punini i sjaju. Bez pretjerivanja, dotaknut ćeš ljepotu svog tijela kroz doživljaj sebe, svoje zdjelice i svoje senzualnosti, a istovremeno pošteno razgibati svoje mišiće.

ChairDance
Ples na stolici kojeg možeš okušati na našem youtube kanalu ili čak online u kompletnom trajanju od 2 sata (prijavi se na mail maja.z@angels.com.hr za upute) uživo ipak ima posebnu dimenziju. Totalno je zabavan i veseo, ekipa je super, instruktorica još više, a plesne koreografije taman u pametnoj dozi izazova i lakoće. Prednost je što uvijek možeš nastaviti plesati i doma. Ako imaš stolac 🙂

Hoopiness – ples na ringu / Ples na svilenoj ljuljački – Hammock Dance
E ovo ne znamo same pa smo pozvale gošće da nam pomognu. Jer sve gdje visimo naglavačke, učimo o svom tijelu i rušimo granice onog što smo mislile da je moguće s našim tijelom / u našim godinama / s našim kilama ( i ostale gluposti) – za nas je super. Uvijek s dozom senzualnosti, ženstvenosti i dobre mjuze. Isprobaj nešto drugačije dok mi pripremamo i smišljamo tjedne treninge na Ljuljački! Uskoro!

Full moon / New Moon –  Meditacija i Ritual

Mi volimo kad nas zovu vješticama. Da, kaj ćeš 🙂 Obožavamo pratiti svoje menstrualne cikluse i svoj život koliko možemo prilagoditi njima. A još više volimo pratiti magične faze mjeseca. Rituali, meditacije, želje, otpuštanja, vizualizacije – vjerovala u magiju ili ne, sigurna sam da ćeš uspjeti osjetiti kolika je moć simbola da nas izmjeni i na onoj podsvjesnoj, a ne samo svjesnoj razini. Close your eyes and go far far away, yet so close to yourself.

 

 

Čekamo te.

Pazimo na higijenu, ali čuvamo se straha.

Pozitivnom energijom za još bolji imunitet!

Pridruži nam se na radionicama i popravi si jesen!