logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret

Strah. Blokator onog željenog i/ili nužnog koraka naprijed. Koči snove koje želimo ostvariti, sprječava riječima da prodru kada je to potrebno i poput zavjese prekriva naš unutarnji vid i vraća nas na ovozemaljske postavke. Grozno, zar ne?

Što bi bilo da ga nema? Kako bi tvoj život izgledao? 

Mislim da smo odavno napravili odmak od “razmišljaj pozitivno” gledanja na manifestiranje. Da se razumijemo, sasvim je divno vidjeti ljepotu u svemu i fokusirati se samo na ono dobro što te okružuje, ali u životu smo se kroz odgoj, obrazovanje i društvo prekrili s toliko slojeva razočaranja, boli, gubitka i patnje, da je i sasvim logično da osjećamo strah. Zato ćemo na ovoj radionici pažnju posvetiti strahu, a mladi mjesec će nam u tome pomoći. U suradnji njega i naše energije otvaraju se vrata magiji, zato te pozivamo da vjeruješ malo više. Pokušat ćemo osvijestiti taj strah u tijelu, tako što ćemo pažnju staviti na željenu situaciju ili nešto što želiš manifestirati, a da u tebi izaziva strah. Molimo te da razmisliš o svojim snovima.
 
Što želiš postići, biti, imati, a u dobivanju istog blokira te strah? Što želiš nekome reći, a bojiš se ishoda?
 
Na ovu radionicu, kao i svaki puta do sada, ponesi samo otvoreno srce. U našem toplom studiu dočekat će te žene koje će biti tople i divne poput tebe i ništa što se desi neće biti slučajno. Učinimo taj petak magičnim, stvarajući krug uz energiju mladog mjeseca, čašu vina i zdrave grickalice. Veselimo ti se neizmjerno kao i svaki puta…
 
 
Termin: 28.01. petak u 19 sati
Trajanje:  90 minuta
Cijena: 50 kuna
Prijava: maja.z@angels.com.hr