logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret

Educirane instruktorice i druge pripadnice tima svojom profesionalnošću i osobnošću stvaraju ugodno, toplo i obiteljsko okruženje pružajući osobnu i besprijekornu uslugu članicama kroz trening plesa na šipci i ostalih programa.

Nije važno družimo li se petkom uz ritual i meditaciju Punog/Mladog mjeseca, plešemo li na nekoj od radionica – ChairDance, FloorDance, Hammock Flow, ili smo u redovnim programima Classica i Feminine, u sve što radimo dajemo sto posto sebe.

Strast prema poslu kojeg radiš i ljubav koju osjećaš prema svakoj osobi koja se nađe na treningu omogućuje da doista svaku polaznicu upoznaš i postaneš ne samo trener, već i prijatelj.

Ponosne smo na našu obiteljsku atmosferu, veselje s kojim radimo, ali i na kontinuirano educiranje u plesu, fitnessu, pole danceu, kineziologiji i psihologiji.

Uz instruktorice, tu je i founderica Angelsa Ivka Armanda Todorović i njena desna ruka Maja Zagorac.

Ivka se educirala za instruktoricu S faktora, nakon toga za licenciranu instruktoricu yoge i pilatesa, a sada je u edukaciji za psihoterapeuticu. Prepoznajući potrebe žena na treningu da još dublje zarone u svoje emocije, pa čak i traume koje se pokrenu u tijelu plesom, Ivka se educira dalje od samog fitnessa.  Zahvaljujući tim edukacijama, kao i edukacijama iz Pole dance, te vlastitom osobnom razvoju i iskustvu prikupljenom u dvorani, razvila je naš koncept rada Body and Emotions te kontinuirano educira sve instruktorice.

Majina ljepota itekako se vidi izvana, ali zrači iznutra. Na Maji volimo predivno lice, još ljepši osmijeh i najviše njenu sposobnost da sve drži u kakvom takvom redu u našem kaotičnom ženskom svijetu. Iako je počela kao pripomoć u Angelsu, njena inicijativa, odgovornost i genijalan pristup detaljima, pretvorile su je u našu glavnu osobu za sva glupa i pametna pitanja.

Sašina ljepota je bezvremenska i na njoj se godine ne vide. Na Saši obožavamo crnu kosu i oči koje sjaje. A iznutra? Iznutra se na van razbacuje iskreno pozitivnim stavom, nevjerojatnom intuicijom kad su trenizi u pitanju i spremnošću da u svakom, ali baš svakom vidi nešto dobro.

Sanja nas baci na koljena svojim dugim nogama. Obožavamo ju gledati dok se proteže jer imaš osjećaj kao da prstima može dotaknuti oblake. No osim dugim nogama i tom vanjskom ljepotom, očarava nas svojim pogledom na estetiku, idejama koje ponekad sipa iz rukava i duhovnom dubinom koju unosi u svaki trening.

Na Ivani najviše volimo tetovaže i kako joj stoje. Jedina žena koja može „podnijeti“ da se iscrta kao slikovnica i to nositi bolje nego itko. Ivanu volimo i zbog veselih očiju i seksi držanja, a najviše volimo njenu pomalo darkersku prirodu i entuzijazam koji raznosi po dvorani.

Iva je naša Angels vještica. Obožavamo njene selfije na kojima uvijek izgleda super, njenu dugu plavu kosu i smijeh koji nas sve brzo zarazi. A sve to bilo bi prazna ljuska da unutra nije osoba koja se istinski daje ženama u dvorani, sve nas rasturi svojim mailovima i kad pleše odnese pola dvorane sa sobom.

Maja Fitka? Pa opsjednute smo izgledom njenog tijela koje odiše dugogodišnjim fitness životom i naprosto padnemo na dupe svaki put kad vidimo njezino dupe. Ali sve je to ništa spram njene dobrote, spremnosti da pomogne i sposobnosti da svaki trening, bilo koje vrste, učini drugačijim i posebnim.

 

Osim tima, tu su i naše polaznice! Jednom nam je jedna žena koja je došla isprobati naš trening rekla da ju je uputila prijateljica uz rečenicu – ne očekuj ništa i dobit ćeš sve. Ta rečenica, kao i sve druge koje izgovaraju naše Angelsice, najveća su nam potvrda profesionalnosti i ljubavi koju dajemo u svaki trening. Pročitajte neke od njih…