logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret

Želiš promjenu u svom životu, a ne znaš odakle krenuti?

Potajno priželjkuješ upisati program plesa na šipci i hammocku, ili razne radionice plesa na podu ili stolici, ali nikako da se odvažiš?

 

Misliš da:

  • si prestara
  • imaš višak kilograma
  • nisi nimalo fit
  • nisi fleksibilna
  • ti nisi za šipku, ljulju, stolicu…
  • ne znaš plesati
  • će ti se podsmjehivati
  • bi te sram pojeo

 

Ne moraš nam vjerovati, ali i mi instruktorice smo sve to prošle. I ovo nam sigurno nećeš vjerovati – i kao instruktorice još uvijek ponekad prolazimo. I mi imamo faze kada si nismo dovoljno dobre, kada mislimo da nešto ne radimo dobro i faze kada se pitamo što netko misli o nama. Što nam to govori? Da smo sve iste u svojoj različitosti. Da, iako nas možda ne muče iste stvari, sve se na jednoj razini s nečim borimo. I to je ponekad teško, ali gledajući širu sliku i predivno. Zašto? Jer nas ne razdvaja jedne od drugih, već spaja i ujedinjuje.

Ti nisi ni gora ni bolja od nas, baš kao što mi nismo ni gore ni bolje od tebe. Drugačije smo. Možda smo u životu prošle neke situacije koje su bile teške, ali smo iz njih naučile mnogo, istovremeno se educirajući u raznim segmentima, pa sada imamo priliku podijeliti to sa svakom od vas. Kroz radionice koje smo osmislile kako bi svaka žena probudila onu boginju u sebi, kako bi vratila natrag svoju moć.

Pod vratila, mislimo na nešto što ti je dano rođenjem, nešto što je tvoje božansko pravo samim time što postojiš. Boginja si samim svojim postojanjem, a svjesnost toga počela je blijedjeti kroz godine, filtrirajući se kroz odgoj, društvene norme, nametnuta pravila, odnose… Toliko polagano i suptilno, da je gotovo neprimjetno. Dok ne prođe vrijeme i dođe period kada samo zastaneš i shvatiš da možeš i želiš više. Da imaš samo ovaj jedan život i samo ovo tijelo i da je došao trenutak da kreneš u smjeru svog buđenja. Buđenja boginje.

Uskoro kreće program u trajanju od pet tjedana na kojem ćeš plesati na podu, šipci, stolici, hammocku i fotelji, naučiti kako ples može biti meditacija i buđenje i djelovati pokretom na svoju:

kreativnost
moć
mekoću
seksualnost
slobodu

 

Program je namijenjen početnicama u ovom plesu, ženama iznad 18 godina. Gornja dobna granica ne postoji.
Sve je u tebi i ti već jesi sve. Sad nauči uživati u tome što jesi.

 

Stay tuned. Awaken your soul through your body.