logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret
Title image

RADIONICE U TRAVNJU – posao iz srca, jasna namjera u želji i ples

Home / Radionice  / RADIONICE U TRAVNJU – posao iz srca, jasna namjera u želji i ples

Imaš li neku posebnu želju u svom srcu, a nikako da kreneš u realizaciju ili si krenula, pa nailaziš na svakakve otpore i izazove?

Postoji li dio tebe koji želi posao u kojem bi uživala na svakom koraku, koji bi bio iskreni izričaj tvog bića, koji bi bio pogonjen inspiracijom, a ne osjećajem obaveze, težine, moranja, straha i brige?

Osjećaš li da ti treba buđenje ženske energije i da tvoje tijelo žudi za pokretom, muzikom i svjesnim bivanjem u trenutku?

 

Ako je odgovor na neko ili sva ova pitanja za tebe – DA! Onda nas posjeti na radionicama koje će ti rasvijetliti put do ostvarenja želja, naučiti te kako raditi posao iz srca i pokrenuti svoje tijelo na seksi i senzualan način.
Sve su radionice u toplom i podržavajućem ženskom okruženju našeg studia i poziv ženama na druženje i upoznavanje sebe, svoje ženstvenosti i autentične prirode. Odaberi nešto za sebe ili nam se javi s dodatnim pitanjima na maja.z@angels.com.hr

 

2.04. – RADIONICA NEW MOON

Ritual koji je podebljan djelovanjem mladog mjeseca i energijom posebnog ženskog kruga. Druženje uz čaj ili vino i razgovor, meditacija i još puno više. Rituali su nešto prekrasno i toplo što poklanjaš sebi i tako bivaš prisutnija u svom životu i bliža svojoj podsvijesti koja te može voditi i pravim putem ako joj dopustiš.

Radionicu vodi Iva, predivno žensko biće koje tako lako žene uvodi u magiju, dubinu emocije i slobodu zamišljanja najljepšeg života.

 

9.04. – RADIONICA POKRETANJE POSLA IZ SRCA

Raširena ideja – da je posao nužno zlo koje je tu da se pretrpi da podrži našu egzistenciju i tek izvan kojeg istinski živimo – sve manje drži vodu. Dolazi vrijeme u kojem ćemo kolektivno prepoznati da naš život i naše vrijeme ne mogu biti kupljeni – ni jednom količinom novca, udobnosti, stvari… već je upravo to vrijeme ono najvrednije što imamo – to je ono što sačinjava naš život.

Kroz ovu radionicu imat ćete priliku spoznati kako otkriti što je to čime biste se istinski željeli baviti i na koji način to realizirati. Postoje različiti načini realizacije vlastitog posla, no na ovoj radionici će fokus biti na sljedećem:

  • kako kreirati iz srca i kako pronaći ono od čega se osjećamo istinski radosni
  • zašto je slušanje unutarnjeg osjećaja i korištenje intuicije važno na ovome putu
  • na koji način koristiti meditaciju u tom procesu
  • kako je povezana naša duhovna svrha i ono čime se bavimo

Kad donosimo odluke i djelujemo iz tog dijela sebe tada se stvara opća harmonija u našem životu i počinjemo živjeti sve više iz ŽELIM a sve manje iz MORAM.

 

23.04. RADIONICA CHAIRDANCE

Mnogim ženama ovaj je pokret lakši od plesa na šipci, koreografija i pokreti se uče brzo i lako i nevjerojatno lagano se otkriva onaj plesni identitet koji ima svaka žena. Uvijek je zabavno i izazovno uz voditeljicu Sašu koja svojom osobnošću rastapa i najsramežljivije od nas. Čak i ako misliš da imaš dvije lijeve, na ovoj radionici shvatit ćeš da je ples izraz tebe i tvog tijela kad je slobodno, i da nema veze s onim što misliš da možeš ili ne možeš.