logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret
Title image

Vrati se svojoj pravoj prirodi u Angels studiu

Home / Angels Body and Emotions  / Vrati se svojoj pravoj prirodi u Angels studiu

Angels studio rezultat je užitka. Užitka koji naša kreatorica, instruktorice i cijeli tim osjeća dok radi to što radi.

Naši programi poput programa sa šipkom, feminine treninga i plesa na ljuljački, svi su naše omiljene aktivnosti. Kroz tjelesni dio žene, kroz pokret, kroz ples i muziku i rituale, mi nastojimo žene podučiti kako da se vrate sebi, svom tijelu i kako da postanu propusne za teške emocije, ali i za užitak i ljepotu.

Tolike od nas danas se osjećaju stisnuto, odvojeno od tijela, anksiozno i neprisutno u trenutku. I nismo za to krive. Možda čak nismo u potpunosti ni odgovorne.
Ritam života, majčinstvo, poslovi i patrijarhalna uvjerenja udaljili su nas od naše prirode. Sramimo se svog tijela, sramimo se svoje snage, bježimo od svoje ljutnje i bijesa, strašimo se uzeti prostor i vrijeme za sebe.  I tako prolazimo kroz život zaštopane moranjima umjesto da uživamo u ostvarenim željenjima.

Mi to mijenjamo. U sebi i u ženama. Korak po korak. Sat po sat. Radionicu po radionicu.

Dopusti nam da ti pokažemo sočniji život.

Kako?

Na našem stalnom programu plesa oko šipke – Classic kao rekvizit koristi pod, zid, fotelju i šipku za početak, ohrabrujući žene da se u dvorani suoče sa sramom i da ga ostave iza sebe. Nakon početnih stupnjeva kao rekvizit se koriste i visoke potpetice, odjeća i još više muzika, te se tako žene kreću upoznavati s emocionalnim ikonama. Više o samom programu možete pronaći OVDJE a o besplatnom probnom satu OVDJE.

Osim toga, svaki mjesec organiziramo i razne radionice. U ožujku su na rasporedu: