logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret
Title image

Angels ROŠTILJADA

Home / Angels Body and Emotions  / Angels ROŠTILJADA

Angels Body & Emotions je studio za ples, ali i studio koji svojom filozofijom Tvoja priča ispričana pokretom povezuje žene kroz treninge, radionice i online i offline druženja.
Volimo kad se povežu žene koje su došle plesati, a na kraju ostaju s prijateljstvima za cijeli život. Povezuju se žene koje se možda nikad u “stvarnom” životu ne bi upoznale niti povezale i počinju graditi prekrasna ženska prijateljstva bez zavisti, ogovaranja i zamjeranja.
Kako smo već organizirale i partije i kazališta i izlete u prirodu, odlučile smo prije tri godine napraviti i Angels Roštiljadu. Na nepretencioznom druženju uz dobru mjuzu, opuštenu atmosferu i klopu i cugu, uživale smo toliko da je to na kraju postala tradicija.

Angels roštiljada 2019

Mi vjerujemo da su ženska druženja važna jer ženama omogućuju da dijele svoja razmišljanja, ženske priče i da jačaju svoju žensku energiju. Osim toga, danas kad užurbani način života, posao i obitelji ostavljaju malo vremena za društveni život, važno je barem nekoliko puta na godinu izdvojiti vrijeme za dobru zabavu u društvu drugih žena.
Manifest našeg plesnog studia kaže da svaka žena plesom može doći do istinske sebe, a za to je bitna i prava podrška. Zato uživamo u svakom trenutku sa svojim klijenticama – Angelsicama.