logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret
Title image

Fitka – Zaljubljena u pokret i zdravu prehranu

Home / Novosti  / Fitka – Zaljubljena u pokret i zdravu prehranu

Vjerujemo da često negdje čuješ ili pročitaš kako je za dobru liniju i zdravlje potrebna pravilna prehrana. No, što znači pravilno se hraniti?

Balansirana prehrana prije svega znači svakodnevno unošenje dovoljnih količina nutrijenata u naše tijelo. Takva prehrana ne mora biti niti skupa niti komplicirana, već zahtjeva samo malo znanja i snalažljivosti. Međutim, važno je znati da nismo svi jednaki. Namirnice i određeni način prehrane koji odgovara tvojoj prijateljici, ne znači nužno dobre rezultate i kod tebe.

Fitka ti želi pomoći da otkriješ svoj idealni jelovnik, u skladu s tvojim potrebama, navikama i ciljevima, da dobiješ odgovore na pitanja o fitnessu: onoj kombinaciji pravilne prehrane i fizičke aktivnosti.

Fitkin cilj je pomoći ti da stvoriš zdrave navike, da upoznaš svoje tijelo i znaš ga “pročitati”. Da otkriješ namirnice koje odgovaraju tvom organizmu, one koje ti daju energiju i čuvaju tvoje zdravlje. Možda ponekad baš i nije lagano promijeniti svoje navike, ali želimo biti uz tebe i pratiti tvoj napredak u svakoj fazi. I kad “zapne” i kad sve ide po planu. Korak po korak, ali zajedno 🙂

Fitka inače dolazi gratis uz Summer body program, no možeš je kontaktirati i mimo toga jer će ti vrlo rado pomoći!