logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret
Title image

Zapleši s nama u svoju autentičnost i slobodu

Home / Angels Body and Emotions  / Zapleši s nama u svoju autentičnost i slobodu

Angels Body and Emotions studio već dugi niz godina pokretom i plesom sudjeluje u osobnom rastu i razvoju stotina žena. S ponosom ističemo da je naš studio drugi dom ženama koje s nama plešu, koji njeguje filozofiju kvalitete nad kvantitetom i svake sezone produbljuje povezanost tijela i emocije kroz tjedne programe, radionice i gostovanja.

 

 

Body & Emotions metoda jest poseban i jedinstven pristup tjelesnom i duhovnom razvoju koji uključuje pokret, puno plesa, muziku, te duboku povezanost i kontakt s tijelom. Ta je metoda utkana u sve programe i radionice.

Uvijek tražimo nove načine kako povesti žene na put slobode, autentičnosti i životnog zadovoljstva.

 

 

 

Naši programi idealni su za žene koje:

  • Žele vratiti spontanost u svoje tijelo
  • Žele osvijestiti i probuditi svoju seksualnost, samopouzdanje i ženstvenost
  • Žele neku vrstu terapijskog rada kroz tijelo
  • Vole osobni rast i razvoj i žele produbiti svoj doživljaj iste

 

Stvoreni smo za žene koje se žele riješiti srama vezanog uz svoje tijelo i seksualnost, osvijestiti i osjetiti sve emocije kao dozvoljene, dopuštene, pa čak i poželjne.

S nama ćeš osjetiti puninu života u svom tijelu, zdrobiti sram koji te koči na tvom putu prema užitku i istinski uspostaviti kontakt sa sobom na lagan način prepun užitka i gušta.

 

Vrati se sebi.
Uspravi se i osvijesti svoje držanje.
Bez isprike uživaj u svojoj seksualnosti.
Probudi svoju senzualnost.
Zavoli svoje tijelo i cijelu sebe kroz njega.
Osjeti što to znači biti žena u punini postojanja.

 

 

Ove jeseni možeš odabrati neke od naših grupnih programa:

 

A možeš se pridružiti i maloj grupi žena koje imaju priliku raditi direktno s kreatoricom naše metode Ivkom Armandom Todorović kroz:

 

Ako se dvoumiš oko programa, javi nam se na maja.z@angels.com.hr ili 095/9232-470. Rado ćemo odgovoriti na sva tvoja pitanja.